Opplæringsvideo: “Slik lykkes du med Folkekuren” – Kun kr. 129,-.

Kirsten H. Ludviksen, Folkekuren
Kirsten H. Ludviksen, Folkekuren

Det er mulig å kjøpe kursboken og følge slankekuren på egen hånd. Enda bedre utbytte får du om du også kjøper vår opplæringsvideo som gjennomgår Folkekuren i detalj og forteller deg hvordan du best lykkes på egen hånd. NB! Denne opplæringsvideoen forutsetter at du har kursboken.

JA TAKK, jeg bestiller opplæringvideoen inkludert tilgang til alle nettoppskriftene ut 2023.

Dette får du med opplæringsvideoen «Slik lykkes du med Folkekuren!»

  • Derfor går du ned i vekt med Folkekuren! Aller først viser vi deg hvordan slankekuren er satt sammen og lærer deg hva du skal fokusere på for å lykkes. Noen stikkord er: Enkelt å følge, vanlig mat, ingen kaloritelling og rom for kos i helgene.
  • Hvordan er måltidene? Vi gjennomgår de ulike måltidenes sammensetning og lærer deg hvordan du tilpasser Folkekuren til dine matvaner og din måltidsrytme.
  • Hva er helgepakker og hvorfor er de så viktige for å lykkes? Helgepakkene er vår kvote for kos som du kan nyte selv om du skal ned i vekt. Vi ser på hva du kan bruke helgepakkene til.
  • Hva skal vi ha til middag? I kursboken finner du en rekke forslag til gode middager som er innenfor Folkekurens menyoppsett. Men dersom du kjøper «Slik lykkes du med Folkekuren» vil du også få tilgang til alle oppskriftene som ligger på folkekuren.no. *
  • Ha oversikt og kontroll! I Folkekurens kursbok får du enkle sjekklister over måltider og helgepakker. Vi viser deg hvor enkelt det er å holde oversikt.
  • Få en flying start! Start med «Kom i gang-ukemenyen». Denne komplette ukemenyen med oppskrifter til alle måltidene sørger for at du får en suveren start på din vei mot et lettere liv.

*Tilgangen til oppskrifter gjelder frem til og med 31.12.2023

JA TAKK, jeg bestiller opplæringvideoen inkludert tilgang til alle nettoppskriftene ut 2023.

Total
0
Shares