Råholt: Kursleder Kirsten Hauge Ludviksen

Kursleder Kirsten Hauge Ludviksen, Folkekuren AS
Kursleder Kirsten Hauge Ludviksen, Folkekuren AS

Folkekuren har startet slankekurs på noen steder og Råholt er ett av dem. Vi har allerede kommet godt i gang med en flott gruppe, men har plass til flere deltakere fra neste møte som er onsdag 15.november kl 19.00. Adressen er Flaenbakken 2.

Oppfølging – møter og kursbrev per epost
Vi har utviklet et kursopplegg med oppfølging via epost og Teams i tillegg til kursmøtene. Vi har tatt hensyn til at mange lever travle liv, og at et møte hver uke ofte er vanskelig å få til. Derfor møtes Folkekurens kursdeltakere kun hver fjerde uke for veiing og et 15-20 minutters foredrag.

De ukene det ikke er kursmøte blir du fulgt opp av din kursleder via epost. Da sender hun deg et kursbrev der hun stiller deg noen spørsmål om din vektutvikling og om uken som har vært og som kommer. Du besvarer eposten i løpet av dagen og får en kort, men personlig tilbakemelding senest innen 24 timer. Uteblir rapporten din, etterlyses den. Vi er sammen om dette prosjektet! Du kan kanskje trenge en vennlig dytt for å klare å holde motivasjonen over tid?

Din kursleder heter Kirsten Hauge Ludviksen
Kirsten er en av grunnleggerne av Folkekuren og har lang erfaring med å hjelpe kvinner og menn ned i vekt. Kirsten var kursleder i Grete Roede AS i mer enn 20 år og jobbet i tillegg med kursutvikling og opplæring av firmaets kursledere. Hun har mye kunnskap om kosthold og ernæring og er brennende opptatt av å hjelpe deltakerne sine til å opprettholde motivasjonen, slik at de kan nå sine mål.

Motivasjonsforedrag på Teams
Hver torsdag kl 20.00 er du invitert til å delta på vårt motivasjonsforedrag på Teams sammen med de andre Folkekuren-deltakerne. Der vil du få gode råd, inspirasjon og motivasjon til å følge løpet til du har nådd ditt mål. Under disse foredragene vil deltakerne kunne stille spørsmål. Motivasjonsforedraget blir tatt opp og er tilgjengelig i en uke, slik at du kan se det senere om det passer deg bedre.

Påmelding til kurs på Råholt

 • FOLKEKURENS KURS MED FYSISKE MØTER HVER 4. UKE:
  • GENERELT OM 4 UKERS KURSET:
   Pris: Kr. 799,-
   Antall dager: 28
   Antall kursmøter: 2
   Antall kursbrev: 3
   Forventet vektreduksjon: 3-7 kg *
  • GENERELT OM 12 UKERS KURSET:
   Pris: Kr. 2.199,-
   Antall dager: 84
   Antall kursmøter: 4
   Antall kursbrev: 9
   Forventet vektreduksjon: 6-14 kg *
  • KURSLEDER:
   Oppfølging av kursleder: Ja
   Ukentlig kursbrev per epost: Ja (unntatt ukene med fysiske kursmøter)
   Ukentlig motivasjonsforedrag: Ja
  • KOSTHOLDET:
   Gjennomsnittlig kcal per dag: ca 1400
   Helgepakke-tips: Ja, mange
   Oppskrifter: Ja
   Oppskriftsdatabase på nett: Ja
   Kom-i-gang-uke: Ja
  • MATERIELL:
   68 sider: Trykket kursbok, deles ut på møte: Ja
   Digitalt, sendt på mail: Ja (hvis ønskelig)
   Sjekkliste/enkel kostholdsregistrering: Ja
   Vektskjema: Ja

   * Forventet vektreduksjon er basert på de testgruppene vi har hatt, og vil variere med deltakerens utgangspunkt og gjennomføringsevne.

Våre kurs er vesentlig billigere enn de fleste andre i markedet og det er ingen bindingstid! Ring oss på telefon 96 64 67 33 om du vil vite mer.

Påmelding til kurs på Råholt

HER HOLDES KURSET:

Folkekuren AS: Flaenbakken 2, Råholt.
Kart Flaenbakken 2
Kart Flaenbakken 2
Påmelding til kurs på Råholt

Total
0
Shares