Nettkurs med ukentlig oppfølging av kursleder: Fra kr. 799,- for 4 uker og kr. 2.199,- for 12 uker

Kirsten Hauge Ludviksen og Trine Haug Larsen, Folkekuren
Kirsten Hauge Ludviksen og Trine Haug Larsen, Folkekuren

Det kan være utfordrende å følge en slankekur over tid, men personlig oppfølging gjør det mye enklere. Motiverende tilbakemeldinger fra en kursleder som selv vet hva du står i kan være helt avgjørende for å komme deg gjennom en vanskelig uke, eller for å reise deg igjen etter en sprekk. Å ha en forpliktelse i form av å rapportere hvordan det går, gjør terskelen for å gi opp høyere. Studier har vist at de som får oppfølging får langt bedre resultater enn de som slanker seg på egen hånd.

Oppstartsmøte og ukentlig epost
Med erfaring med mange tusen kursdeltakere i løpet av 20 år som kursleder, har vi utviklet et kursopplegg med oppfølging på nett – via epost og Teams. Vi har tatt hensyn til at mange lever travle liv, og at et møte hver uke ofte er vanskelig å få til. Så snart du har mottatt kursboken, gjennomgår vi kursopplegget i et Teamsmøte eller på telefon. Folkekuren er lett å følge, så nå er du klar til å sette i gang. Hver uke sender kusleder deg en epost der hun stiller deg noen spørsmål om din vektutvikling og om uken som har vært og som kommer. Du besvarer eposten i løpet av dagen og får en kort, men personlig tilbakemelding fra oss senest innen 24 timer. Uteblir rapporten din, vil vi etterlyse den. Vi er sammen om dette prosjektet! Du kan kanskje trenge en vennlig dytt for å klare å holde motivasjonen over tid?

Hver torsdag kl 20.00 er alle Folkekuren-kursdeltakere invitert til å delta på vårt motivasjonsforedrag på Teams. Der vil Kirsten H. Ludviksen gi deg gode råd, inspirasjon og motivasjon til å følge løpet til du har nådd ditt mål. Under disse foredragene vil deltakerne kunne stille spørsmål. Motivasjonsforedraget blir tatt opp, slik at du kan se det når det passer for deg.

Teknisk utfordrende? Langt i fra!
Vårt nettkurs med personlig oppfølging er svært enkelt å følge. Det eneste du trenger er internett og epost + en pc eller nettbrett med lyd. Noen har fulgt nettkurset via mobil, og det er mulig, men ikke noe vi anbefaler.

Når du skal være med på Teams-møtet, sender vi deg en epost med en link. Denne klikker du bare på, og så er du inne på møtet.

MANDAGER: Påmelding til nettkurs med kursleder Kirsten Hauge Ludviksen – LEDIGE PLASSER!

ONSDAGER: Påmelding til nettkurs med kursleder Trine Haug Larsen – LEDIGE PLASSER!

 • FOLKEKURENS NETTKURS MED TEAMSMØTER:
  • OM 4-UKERS KURSET:
   Pris: Kr. 799,- (kursbok på pdf)
   Pris: Kr. 849,- (kursbok tilsendt i posten)
   Antall dager: 28
   Forventet vektreduksjon: 3-7 kg *
  • OM 12-UKERS KURSET:
   Pris: Kr. 2.199,- (kursbøker på pdf)
   Pris: Kr. 2.349,- (kursbøker tilsendt i posten)
   Antall dager: 84
   Forventet vektreduksjon: 6-14 kg *
  • KURSLEDER:
   Oppfølging av kursleder: Ja
   Ukentlig motivasjonsforedrag: Ja
  • KOSTHOLDET:
   Gjennomsnittlig kcal per dag: ca 1400
   Helgepakke-tips: Mange
   Oppskrifter: Ja
   Oppskriftsdatabase på nett: Ja
   Kom-i-gang-uke: Ja
  • MATERIELL:
   68 sider: Digitalt (pdf), sendt på mail: Ja
   Trykket kursbok, sendt i posten: Ja (mot et tillegg på kr 50,- per bok)
   Sjekkliste/registrering: Ja
   Vektskjema: Ja

   * Forventet vektreduksjon er basert på resultater fra de kursgruppene vi har hatt, og vil variere med deltakerens utgangspunkt og gjennomføringsevne.

Våre kurs er vesentlig billigere enn de fleste andre i markedet. Det er ingen bindingstid! Vi starter opp kurs hver uke. Ring oss på telefon 96 64 67 33 for å finne et tidspunkt for oppstartsmøte som passer for deg – eller send epost til post@folkekuren.no.

Total
0
Shares