Kontakt oss!

Kursbok Folkekuren
Kursbok Folkekuren

Folkekuren AS er etablert av Kirsten Hauge Ludviksen og Rune Ludviksen høsten 2022. Begge har lang erfaring fra Grete Roede A/S. Kirsten jobbet som kursleder i over 20 år og har hjulpet tusenvis av kvinner og menn til å gå ned i vekt. Hun jobbet også med rekruttering og opplæring av kursledere. Rune startet å jobbe med Grete Roede allerede i 1987. Han har hatt mange roller i firmaet og var på eiersiden fra 2001-2018. Sammen har vi mye kunnskap og erfaring som vi ønsket å bruke til noe nyttig, og dermed ble Folkekuren etablert.  

Da vi utviklet Folkekuren var vi opptatt av at vårt nye slanke-opplegg måtte:

  • Være enkelt å følge og gi rask vektnedgang.
  • Basere seg på helt vanlig og rimelig mat og være i tråd med de offisielle anbefalingene. Maten må kunne kjøpes i en hvilken som helst dagligvarebutikk – også i «billigbutikkene».
  • Ikke kreve kaloritelling eller komplisert app-registrering (men noe veiing av mat må til i starten)
  • Være «streng» på hverdagene, men for å gjøre slankekuren lettere å følge over tid så må vi kunne kose oss i helgene. Vi laget derfor «Helgepakker» som ble vår redning i perioder når det var fristende å gi seg – for slike dager vet vi alle som har jobbet med å gå ned i vekt, kan komme.
  • Være vesentlig billigere enn konkurrentene. Prisen skal være lav, både selve kurset og matvarene som skal brukes i oppskriftene.

Vil du komme i kontakt med oss? Har du spørsmål ang kurs eller andre av våre produkter, ta kontakt med Rune Ludviksen på telefon 96 64 67 33.

eller send mail til post@folkekuren.no

Vi trenger flere kursledere!
Liker du å dele kunnskap med andre? Vi søker engasjerte kursledere som trives med å inspirere, veilede og motivere sine deltakere. Bli en del av vårt team og nyt fleksibiliteten i denne givende deltidsjobben. Tilpass arbeidsmengden etter din situasjon.

Send en kort mail til post@folkekuren.no og vi ringer deg tilbake
Total
0
Shares