Vil du bli kursleder i Folkekuren?

Kursleder og gründer Kirsten Hauge Ludviksen, Folkekuren AS
Kursleder og gründer Kirsten Hauge Ludviksen, Folkekuren AS

Vi utvider og trenger flere som kan holde Folkekuren-kurs rundt i landet! Kunne du tenke deg å skape din egen kursvirksomhet eller kjenner du noen som ville passe til en slik oppgave?

Hva kreves for å bli Folkekuren-kursleder?
Må ha erfaring med vektreduksjon basert på endring av kostholdet
Må ha gjennomført et 4-ukers Folkekuren-kurs (enten lokalt eller på nett)
Må kunne gjennomføre fysiske kursmøter ett eller flere sentrale steder 1 gang per måned.
Må kunne formulere deg godt skriftlig og kjenne til Microsoft Office.
Må like å formidle kunnskap og følge opp og motivere dine kursdeltakere.

Hva tilbyr vi?
Opplæring, enten fysisk møte eller via Teams.
Jevnlige workshops på Teams for faglig oppdatering.
65% provisjon til kursleder.
Ingen etableringsgebyr til Folkekuren, men du må selv dekke kostnader til vekt, pc, evt. møtelokale og 65% av dine markedsføringskostnader.
Et enkelt kurssystem for våre kursledere for å ivareta GDPR og personvern, og gjøre kommunikasjon med deltakerne enkel.
Vi har ingen formelle vektkrav for våre kursledere, men vil bidra med oppfølging av kursledere som ønsker hjelp til å nå/holde sin trivselsvekt.

Da vi laget Folkekuren, tok vi utgangspunkt i noen grunnprinsipper. Slankekuren måtte:
Være billig (både kurset og maten)
Være enkel å følge over tid
Ikke kreve for mye tid fra deltakeren (hverken matlaging, matregistrering eller kursmøter)
Være streng i hverdagen, men gi mulighet til ekstra kos i helgene. Derfor innførte vi begrepet «Helgepakker».
Gi rask og varig vektnedgang

Et kurs inkluderer to kursmøter og tre nett-oppfølginger i løpet av fire uker, samt kursbok. I tillegg får alle deltakere tilgang til et ukentlig webinar på Teams (som holdes av Folkekuren sentralt).

Les mer om Folkekuren her:


Ettersom det kun er fysiske kursmøter hver fjerde uke, kan det være aktuelt for gode kursledere som er bosatt på mindre steder å reise til en storby for å holde kurs. Det gjør det lettere å bygge opp en solid kursvirksomhet! Det er også lettere for deltakere å kjøre et godt stykke for å gå på kurs når det er hele fire uker mellom hvert møte.

Interessert? Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med Rune Ludviksen (91 61 18 50) eller Kirsten Hauge Ludviksen (41 67 61 61) eller send en mail til post@folkekuren.no

VELG KATEGORI:

Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (6) Egg (2) Ekstra (3) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (26) Frokost (1) Fugl og egg (13) Grateng (1) Grill (12) Gryte (8) Grønnsaker (5) Helgepakker (2) Kaker (2) Kjøtt (33) Kjøttdeig (9) Kylling (12) Laks og ørret (6) Lam (5) Lunsj (6) Middag (74) Pasta (2) Pizza (2) Pølser (3) Salat (6) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (7) Tex-Mex (4) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (1) Vilt (1) Wok (4)

Total
0
Shares