Stig (54) gikk ned 18 kg med Folkekuren

Stig
Stig gikk ned 18 kg med Folkekuren

Jeg meldte meg på et kurs hos Folkekuren fordi det virket som et kurs som hadde fokus på langsiktighet og endring av vaner. Jeg har gjort flere vellykkede grep tidligere, men så faller en tilbake til gamle uvaner. Da jeg startet veide jeg 107,5 kg og målet jeg satte meg var på 90. I løpet av et snaut halvår var jeg nede i 89,8. Det har dessverre vært lite trening i løpet av denne perioden, kun daglige turer med hunden, men endringen av matvaner var nok til å oppnå resultater.

Ikke sulten!
Folkekuren var enkel å følge og det er ikke fokus på at en skal “tyne” seg ned i vekt. Det handler mer om langsiktighet og endring av vaner og hvilke mengder og varer en bør velge. Jeg hadde en tendens til å lage altfor mye mat, og en kaster jo ikke mat. I tillegg er jeg altfor glad i “snop” så en bevisstgjøring på disse tingene har hatt en enorm effekt. Man går heldigvis ikke sulten om man forholder seg til de mengder og antall måltider som er satt opp i “planen”.

Enkle verktøy
Verktøyene i Folkekuren er enkle å følge selv for meg som har hatt lange perioder med mye reising, uregelmessig arbeidstid og hotellovernattinger.

Det viktigste med å gå på kurs er det å ha en forpliktelse. I tillegg er det godt å ha oppfølging hver uke, enten via e-post, fysiske møter eller via nettmøter.

Vil du vite mer om Folkekuren?

Ring oss på telefon 96 64 67 33 eller

Send en mail til post@folkekuren.no
Total
0
Shares