Britt Sagmoen fra Jessheim: Jeg gikk ned 14 kilo med Folkekuren – uten å kunne trene!

Britt Sagmoen. Foto: Privat
Britt Sagmoen. Foto: Privat

Britt Sagmoen (78) har polynevropati (en nervesykdom som kan gi lammelser og muskelsvakhet) og er avhengig av å gå med to krykker. Da hun trengte å gå ned i vekt var hun usikker på hvordan hun skulle klare det siden “alle” mener at det er viktig å kombinere trening med kosthold for å få gode resultater.

Folkekuren virket så enkelt!
“Så oppdaget jeg Folkekuren”, sier Britt. “De sier at det ikke er nødvendig med trening for å gå ned i vekt med deres opplegg. I tillegg så det ut til å være enkelt å følge, og med helt vanlig mat”.

Skal du ned i vekt, fokuser på kostholdet i starten
“Det er ganske krevende å legge om kostholdet og følge en kaloriredusert meny, og da mener vi at det er viktig å ha alt fokus på dette i starten”, sier Kirsten Ludviksen som står bak utviklingen av Folkekuren. “Å skulle gjøre to krevende ting på en gang er veldig vanskelig, og er det vektreduksjon som er målet så er det kostholdet som gir resultatene. Det er grunnen til at vi ikke anbefaler å starte opp med en ny treningsaktivitet parallelt med oppstart av Folkekuren,” fortsetter Kirsten.

Små endringer – store resultater!
Jeg meldte meg på kurs og det var faktisk ganske enkelt. Jeg fikk kursbok og en god gjennomgang av hvordan jeg skulle gjøre dette, og så fikk jeg ukentlig personlig oppfølging. Det var ikke så store endringene som skulle til før kiloene begynte å forsvinne. I løpet av bare 4 mnd så hadde jeg gått ned 14 kg. Det var helt utrolig! Nå føles knærne mye bedre og det er lettere å bevege seg rundt på krykkene. Som ekstrabonus har jeg kunnet finne frem klær fra innerst i klesskapet og nå sitter de fint igjen uten å stramme.

Vil du vite mer om Folkekuren?

Ring oss på telefon 96 64 67 33 eller

Send en mail til post@folkekuren.no
Total
0
Shares