Folkekuren og slankemedisiner

Folkekuren og slankemedisin - illustrasjon
Folkekuren og slankemedisin – illustrasjon

Som en av grunnleggerne av og kursleder i Folkekuren hører jeg ofte hvor vanskelig det er å klare å begrense seg til det som er fornuftige mengder med mat. Jeg har også selv gjennom hele mitt voksne liv slitt med en dårlig sult- og metthetsregulering og det gjør det vanskelig å stoppe å spise når maten er fristende og god. Det vil derfor alltid være krevende for meg å opprettholde porsjonsstørrelsene.

De nyeste slankemedisinene, Saxenda og Wegovy, inneholder et virkestoff som etterlikner metthetshormonet vårt. Det bidrar til at sultfølelsen ikke oppleves så intens, og metthetsfølelsen kommer mye raskere. De av våre deltakere som bruker disse medisinene tilbakemelder at de likevel trenger hjelp for å sette maten sin riktig sammen, slik at de spiser både sunt og fornuftig.

Her kommer Folkekuren sin meny veldig til nytte. Menyen er enkel og består utelukkende av sunne råvarer som du får kjøpt i alle dagligvareforretninger. Det å kombinere slankemedisiner med Folkekuren gir svært gode resultater. Du forsikrer deg om at kroppen får de næringsstoffene den har behov for, og så hjelper medisinene deg slik at du slipper å oppleve den utfordringen som sult og sug representerer.

Vi har også hatt deltakere som etter en tids bruk av slankemedisiner sluttet å gå nedover i vekt, men  fikk vektreduksjonen i gang igjen ved å følge vår meny.

For eksempel Trine, som du kan lese om her..

Hilsen

Kirsten Hauge Ludviksen
Grunnlegger og kursleder
Folkekuren AS

Total
0
Shares