Folkekuren eller slankemedisin? Ja takk, begge deler!

Trine før og etter
Trine (37) før og etter

Det ene utelukker ikke det andre, snarere tvert imot! I Folkekuren fokuserer vi på sunn og vanlig mat i riktige mengder, men om du virkelig sliter med vekten kan det være utfordrende å følge et lagt regime for mat og måltider over tid. Da kan slankemedisin være til hjelp. Medisinen bidrar til økt metthetsfølelse, men det er fremdeles du som må velge hvilken mat du skal spise. Her har Folkekuren et enkelt menyoppsett som gjør det mulig å få dekket det du har behov for av næringsstoffer og samtidig gå ned i vekt.

Her er Trine (37) sin historie:
Jeg har slitt med overvekt helt siden jeg gikk på videregående skole, og problemet ble større etter hvert som årene gikk. Etter tre barnefødsler så jeg meg nødt til å søke hjelp. Jeg hadde forsøkt å slanke meg på egen hånd, og det hjalp litt i perioder, men på langt nær nok til at jeg noen gang nådde en sunn vekt.

Det stoppet fullstendig opp
Legen foreslo slankemedisinen Saxenda, og jeg var villig til å forsøke. Til å begynne med så gikk vektreduksjonen nærmest av seg selv, men etter å ha gått ned 12 kilo så stanset det fullstendig opp. Det var da jeg meldte meg på kurs hos Folkekuren. Der fikk jeg hjelp til å få system på mat og måltider, og jeg lærte hva som var et sunt kosthold med fornuftige mengder.

Folkekuren fikk i gang vektnedgangen igjen!
Det som var litt rart var at på Folkekuren spiste jeg MER mat, men nå begynte jeg igjen å gå ned i vekt. Nå er 20 kg borte, og med støtte fra Folkekuren kombinert med medisin er jeg trygg på at jeg skal nå målet mitt, avslutter en fornøyd Trine.

Slik er Folkekurens kurs:

Mer om våre kurs / påmelding: – Se her!

Mer om nettkurset / påmelding: – Se her!

LÆR MER OM FOLKEKUREN:

Slik ble Folkekuren til!

Folkekurens grunnprinsipper

Hva er Helgepakker og hvorfor er de så viktige?

Total
0
Shares