Slik ble Folkekuren til! Det begynte med Covid-19

Kirsten Hauge Ludviksen, Folkekuren
Kirsten Hauge Ludviksen, Folkekuren

Høsten 2022 trengte både min mann, Rune og jeg å gå ned i vekt etter en stillesittende Covid-periode. Ettersom vi begge hadde jobbet mer enn 20 år i Grete Roede AS, satt vi på massevis av erfaring. Nå ønsket vi å lage vår egen slankekur og Folkekuren ble utviklet.

Da vi utviklet Folkekuren var vi opptatt av at vårt nye slanke-opplegg måtte:

  • Være enkelt å følge og gi rask vektnedgang.
  • Basere seg på helt vanlig og rimelig mat og være i tråd med de offisielle anbefalingene. Maten må kunne kjøpes i en hvilken som helst dagligvarebutikk – også i «billigbutikkene».
  • Ikke kreve kaloritelling eller komplisert app-registrering (men noe veiing av mat må til i starten)
  • Være «streng» på hverdagene, men for å gjøre slankekuren lettere å følge over tid så må vi kunne kose oss i helgene. Vi laget derfor «helgepakker» som ble vår redning i perioder når det var fristende å gi seg – for slike dager vet vi alle som har jobbet med å gå ned i vekt, kan komme.
  • Ha velsmakende oppskrifter, som er lette å lage og ikke har for mange ingredienser.
  • Kun ha møter hver 4. uke, men deltakerne skal bli fulgt opp på epost hver uke slik at de klarer å følge slankekuren helt i mål.
  • Være vesentlig billigere enn konkurrentene. Prisen skal være lav, både selve kurset og matvarene som skal brukes i oppskriftene.

Kort oppsummert er vår erfaring som følger: I løpet av 3 måneder gikk vi begge ned ca 10 kg og etter ytterligere noen kilo ned har vi nå stabilisert vekten. Ved å holde på Folkekurens enkle prinsipper blant annet om kos kun i helgene, holder vi nå vekta uten problemer.

Vi har allerede hatt hundrevis som har fulgt opplegget og deltakerne der har fått minst like gode resultater som vi fikk. Nå er det din tur!

Lykke til!

Kirsten Hauge Ludviksen

LES MER:

Hva er helgepakker og hvorfor er de så viktige?

Folkekurens grunnprinsipper

Total
0
Shares