Wraplunsj med fire deler

Wrap med fire deler
Wrap med fire deler

1 porsjon (lunsj):
1 large fullkorn tortillalefse, 60 g
10 gram magerost
2 skiver kokt skinke
20 g lettere gulost
Tomat i skiver
40 g avokado

Slik gjør du:
Ta en stor tortillalefse (helst grov).

  1. Skjær med kniv fra kanten og inn til midten av tortillalefsen. Legg kokt skinke på en fjerdedel av lefsen og tynnskårne tomatskiver på den neste.
  2. Brett inn skinkedelen over tomatene og legg gulost på del 3.
  3. Brett igjen og legg avokado på siste fjerdedel.
  4. Brett sammen på nytt og stek den på svak varme i en stekepanne, microbølgeovn eller i airfryer.

Denne kan du spise som lunsj inkludert frukten.

Populære temaer:

Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (7) Egg (2) Ekstra (4) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (26) Frokost (1) Fugl og egg (14) Grateng (1) Grill (12) Gryte (8) Grønnsaker (5) Helgepakker (2) Kaker (2) Kjøtt (36) Kjøttdeig (9) Kylling (13) Laks og ørret (6) Lam (5) Lunsj (6) Middag (78) Pasta (2) Pizza (5) Pølser (3) Råd og tips (2) Salat (6) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (8) Tex-Mex (4) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (1) Vilt (1) Wok (4)

Total
0
Shares