Marianne (54): Folkekuren er lett å leve med!

Marianne før og etter
Marianne (54) før og etter

Du har kanskje lest intervjuet med Marianne Torp i Hjemmet? Her forteller hun om vektoppgangen som kom i overgangsalderen da vekten økte med 15 kg på bare to år. Løsningen ble et 12 ukers kurs i regi av Folkekuren. Marianne var egentlig ganske skeptisk før hun begynte, men da vektpilen flyttet seg tre kilo nedover den første uken, fikk hun en skikkelig wow-følelse.

-Jeg var nok mest bekymret for hvordan det skulle gå i helgene, for det er vanskelig å begrense kosen, sier Marianne. Men med helgepakkene så tar Folkekuren høyde for at vi også må ha litt kos. Det er skikkelig lavterskel, så alle kan få det til. Her er det ikke noe dill, dall med fancy og dyre produkter, men helt vanlig mat som alle spiser. I Folkekuren så fikk jeg masse tips og råd om smarte valg i hverdagen.

Til Hjemmet forteller Marianne at hun ønsker å fortelle sin historie for å gi håp til andre. Jeg hadde ikke trodd at det skulle gå så bra. Det beste er at jeg gikk ned på helt vanlig mat, og jeg ble mett nok, avslutter Marianne Torp .

20 kilo ble borte!
Nå har det gått over 1 år og kiloene er fremdeles borte. Jeg har fått masse overskudd og skiturer som tidligere var et pes går nå som en lek. Jeg holder vekta med Folkekuren og jeg kommer til å fortsette å leve etter Folkekuren for dette er både enkelt og behagelig følge.


Slik er Folkekurens kurs med møter hver fjerde uke
Vi har utviklet et kursopplegg med oppfølging på nett (epost og Teams) i tillegg til kursmøtene. Vi har tatt hensyn til at mange lever travle liv, og at et møte hver uke ofte er vanskelig å få til. Derfor møtes Folkekurens kursdeltakere kun hver fjerde uke for veiing og et 15-20 minutters foredrag.

De ukene det ikke er kursmøte blir du fulgt opp av din kursleder via epost – slik som på nettkurset. Da sender vi deg en epost der vi stiller deg noen spørsmål om din vektutvikling og om uken som har vært og som kommer. Du besvarer eposten i løpet av dagen og får en kort, men personlig tilbakemelding fra oss senest innen 24 timer. Uteblir rapporten din, vil vi etterlyse den. Vi er sammen om dette prosjektet! Du kan kanskje trenge en vennlig dytt for å klare å holde motivasjonen over tid? Vår erfaring er at det å ha en forpliktelse i form av å bli fulgt opp av en kursleder, gjør terskelen for å gi opp enda høyere. 

Hver torsdag kl 20.00 er du invitert til å delta på vårt motivasjonsforedrag på Teams sammen med de andre Folkekuren-deltakerne. Der vil du få gode råd, inspirasjon og motivasjon til å følge løpet til du har nådd ditt mål. Under disse foredragene vil deltakerne kunne stille spørsmål. Motivasjonsforedraget blir tatt opp, slik at du kan se det når det passer for deg.

Våre kurs er vesentlig billigere enn de fleste andre i markedet og det er ingen bindingstid! Ring oss på telefon 96 64 67 33 om du vil vite mer.

Eller send en mail til post@folkekuren.no

SE OM VI HAR KURS NÆR DEG:

Her holder vi kurs!

Se våre nettkurs!

Total
0
Shares