Gunhild, Slemmestad: Folkekuren fungerte for meg!

Gunhild, Slemmestad
Gunhild anbefaler Folkekuren

Jeg er en ganske aktiv dame, men etter korona-tiden og en fotoperasjon som gjorde meg inaktiv i flere måneder, la jeg på meg mange kilo. Det ble mer mat enn jeg trengte, og jeg hadde stadig “noe godt” å spise på. Etter julen 2022 bestemte jeg meg for jeg at jeg måtte gjøre noe.

Jeg har slitasje i begge knær, og de ekstra kiloene gjorde det ikke bedre. Jeg tenkte også på at med de ekstra kiloene ville jeg være mer utsatt for sykdom.

Jeg hadde prøvd lavkarbo tidligere, men tenkte at det ikke var bra å spise så mye feit mat i lengden. Dessuten så kom kiloene gradvis tilbake da jeg sluttet. Jeg var derfor ute etter å finne et slankekurs hvor det var vanlig mat som jeg kunne spise over tid. Jeg innså at det måtte en livsstilsendring til, og jeg trengte å bli fulgt opp jevnlig.

Mye rimeligere enn andre lignende kurs
Ganske tilfeldig fant jeg Folkekuren på Facebook. Dette hørtes interessant ut!  En skulle spise vanlig mat som ikke var vanskelig å lage, og mat som en finner i en vanlig butikk. Ikke var kurset dyrt heller. Faktisk mye rimeligere enn andre lignende kurs! Jeg tenkte at dette kunne passe for meg. Det skulle starte et kurs der jeg bor, så jeg bestemte meg for å melde meg på.

Litt ekstra kos i helgene
Med fokus på sunn og god mat, streng i ukedagene, men med mulighet til å «kose seg» med litt ekstra i helgene, gjorde at dette fungerte for meg.

Kurset fungerte også så bra fordi vi ble så godt fulgt opp av kurslederen med teams-møter og mail hver uke. I tillegg hadde vi fysiske treff en gang hver 4.uke hvor vi ble veid og kunne spørre om ting i tillegg til et kort temamøte. Jeg synes det var godt at de fysiske møtene ikke var oftere, -vi er jo alle travle.

Gode verktøy!
Kurslederen var god til å motivere meg og oss alle videre! Dette er viktig. Jeg fulgte Folkekuren konsekvent i de tre månedene jeg gikk på kurs og gikk ned hele 11 kg. Jeg hadde fått et godt verktøy til å fortsette med min livsstilsendring, og nådde mitt mål om å gå 15 kilo ned i vekt. Nå har det gått enda noen måneder og jeg holder min trivselsvekt fint.

Jeg anbefaler Folkekuren til alle som vil ned i vekt med vanlig mat!

Vil du vite mer om Folkekuren?

Ring oss på telefon 96 64 67 33 eller

Send en mail til post@folkekuren.no
Total
0
Shares