Ukemeny, oppskrifter og Helgepakker for en hel uke: Kr. 99,-.

Folkekuren

Er du ukjent med Folkekurens prinsipper og ønsker å lære hva som skal til for å få en varig vektnedgang på en enkel og effektiv måte? Da anbefaler vi virkelig denne ukemenyen. Her kan du få testet Folkekuren skikkelig! For kun kr 99,- mottar du en komplett ukemeny med oppskrifter og Helgepakker. Følg den til punkt og prikke, og du er på god vei mot ditt vektmål!

JA TAKK, jeg vil prøve Folkekuren på egenhånd og bestiller ukemeny med oppskrifter og Helgepakker!

 • FOLKEKURENS UKEMENY:
  • GENERELT:
   Pris: Kr. 99,-
   Antall dager: 7
   Forventet vektreduksjon: 1-2,5 kg *
  • KURSLEDER:
   Oppfølging av kursleder: Nei
   Ukentlig motivasjonsforedrag: Nei
  • KOSTHOLDET:
   Gjennomsnittlig kcal per dag: ca 1400
   Helgepakke-tips: Noen få
   Oppskrifter: Ja (til én uke)
   Oppskriftsdatabase på nett: Nei
   Kom-i-gang-uke: Nei
  • MATERIELL:
   14 sider: Digitalt, sendt på mail: Ja
   Trykket kursbok, sendt i posten: Nei
   Sjekkliste/registrering: Nei
   Vektskjema: Nei

   * Forventet vektreduksjon er basert på de testgruppene vi har hatt, og vil variere med deltakerens utgangspunkt og gjennomføringsevne.

Pizza og burrito
Menyen er satt sammen slik at du får en variasjon av ulike matvarer til alle måltider og du kan selvfølgelig endre rekkefølge på måltidene. Ukemenyens middager er varierte, noen dager har man det travelt, andre dager har man god tid til å lage spennende mat! Her får du alt fra suppe med utgangspunkt i Toro til hjemmelaget pizza og gratinert burrito. Gjennomsnittlig kaloriinntak er i underkant av 1400. Det sørger for at du går flott ned i vekt uten å bli plaget av sultfølelse.

Folkekurens Helgepakker
Det er viktig å kunne kose seg selv om du slanker deg. Derfor er Folkekuren bygget opp med stramme hverdager, men med rom for å unne seg litt ekstra i helgene. Til denne ekstra kosen bruker vi Helgepakker og hver uke har du hele 6 Helgepakker til rådighet!

Ukemenyen inkluderer eksempler på hva du bruke helgepakkene til, men du velger selv hva du foretrekker av kos: Søtsaker, salt snacks, vin eller øl til maten eller kanskje rett og slett en større middagsporsjon?

JA TAKK, jeg vil prøve Folkekuren på egenhånd og bestiller ukemeny med oppskrifter og Helgepakker!

Total
0
Shares