Jeg trengte hjelp til å blitt kvitt de siste kiloene før brudekjolen skulle på. Takk til Folkekuren!

Det gikk lekende lett! Brudekjolen satt perfekt, sier Kristina (32)
Det gikk lekende lett! Brudekjolen satt perfekt, sier Kristina (32)

Bryllupet nærmet seg, planene var klare og kjole innkjøpt, men Kristina (32) var ikke helt fornøyd med hvordan den satt. Hun skulle gjerne ha tatt av et par tre kilo noe hun tenkte ville bli enkelt å klare på egen hånd, men det viste seg vanskeligere enn hun hadde trodd.

Folkekurens nettkurs passet perfekt for meg!
“Da det var fire uker igjen til bryllupet innså jeg at jeg trengte litt hjelp og jeg kontaktet Folkekuren. Det var viktig for meg at det var helt vanlig mat som jeg kunne spise sammen med familien. Med to små barn og travle hverdager passet nettkurset meg veldig bra. Nå gikk det lekende lett!

Mer mat enn jeg trodde
Jeg var litt engstelig for at jeg skulle føle meg mye sulten, men det var mer mat enn jeg hadde trodd. Jeg gikk ned 3,9 kg på de fire kursukene og kjolen satt som støpt. Med det jeg har lært på kurset så er jeg ganske trygg på at jeg skal klare å holde vekten videre også.”, avslutter Kristina.

Slik er Folkekurens nettkurs
Med erfaring med mange tusen kursdeltakere i løpet av 20 år som kursleder, har vi utviklet et kursopplegg med oppfølging på nett – via epost og Teams. Så snart du har mottatt kursboken, gjennomgår vi kursopplegget i et Teamsmøte eller på telefon. Folkekuren er lett å følge, så nå er du klar til å sette i gang. Hver uke sender vi deg en epost der vi stiller deg noen spørsmål om din vektutvikling og om uken som har vært og som kommer. Du besvarer eposten i løpet av dagen og får en kort, men personlig tilbakemelding fra oss senest innen 24 timer. Uteblir rapporten din, vil vi etterlyse den. Vi er sammen om dette prosjektet! Du kan kanskje trenge en vennlig dytt for å klare å holde motivasjonen over tid?

Hver torsdag kl 20.00 er du invitert til å delta på vårt motivasjonsforedrag på Teams sammen med de andre Folkekuren-deltakerne. Der vil du få gode råd, inspirasjon og motivasjon til å følge løpet til du har nådd ditt mål. Under disse foredragene vil deltakerne kunne stille spørsmål. Motivasjonsforedraget blir tatt opp, slik at du kan se det når det passer for deg.

Våre kurs er vesentlig billigere enn de fleste andre i markedet og det er ingen bindingstid! Ring oss på telefon 96 64 67 33 om du vil vite mer.

Eller send en mail til post@folkekuren.no

Mer om nettkurset / påmelding: – Se her!

LÆR MER OM FOLKEKUREN:

Slik ble Folkekuren til!

Folkekurens grunnprinsipper

Hva er Helgepakker og hvorfor er de så viktige?

Total
0
Shares