– Endelig har jeg funnet oppskriften!

Vibeke Strandmoe Sæther gikk ned 28 kg på Folkekurens nettkurs. Foto: Privat
Vibeke Strandmoe Sæther gikk ned 28 kg på Folkekurens nettkurs. Foto: Privat

Vibeke Strandmoe Sæther fra Gran gikk ned hele 28 kg på Folkekurens nettkurs. Les hvordan Vibeke synes det har vært å følge Folkekuren på nett:

Det startet i august 2023
Jeg ble introdusert for Folkekuren av en god venninne i august 2023. For meg var helsa min største motivasjon til å sette i gang. 

Jeg har tidligere forsøkt å slanke meg og endre kosthold på egenhånd, men det ble lett ensidig, ensporet og lite kreativt i matveien. Da endte det som oftest med at jeg ga opp etter kort tid.

Kunne fortsette med favorittrettene
På Folkekuren har jeg lært at man kan spise alt, så lenge man tilpasser mengdene. I kursboken og på nettsidene er det mange gode oppskrifter og det har gjort det lett å følge opplegget helt til jeg var i mål.

Vi får også mange tips om gode produktvalg og dermed har jeg lært hvordan jeg kan tilpasse “mine” egne favorittretter til Folkekurens kursopplegg.

Personlig oppfølging er så viktig!
For å klare å holde motivasjonen oppe er den personlige oppfølgingen av min dyktige kursleder hver eneste uke og Teams-møtene med motiverende råd og tips kjempeviktig.

Nå, 8 måneder senere, er jeg 28 kg lettere både i kropp og sinn, uten å ha sultet meg eller følt at jeg har forsaket noe. 

Jeg kommer til å fortsette å bruke den kunnskapen og de kostholdsrådene jeg har lært. 
Nå føler jeg at jeg endelig har funnet “oppskriften”.

Vibeke Strandmoe Sæther ser våren lyst i møte etter å ha gått ned 28 kg siden i fjor sommer.

LES MER:

Slik er vårt nettkurs

Les hvordan andre deltakere har lykkes!

Total
0
Shares