Hvordan lykkes med å gå ned i vekt?

Slik kan du fordele Helgepakkene, Folkekuren AS
Slik kan du fordele Helgepakkene, Folkekuren AS

De første dagene av en slankekur går ofte som en lek, men skal man virkelig lykkes med å gå ned i vekt gjelder det å velge en slankemetode som er lett å følge over tid. Folkekuren er det! Når du slanker deg med Folkekuren får du en matplan som er streng i hverdagen, men har rikelig med rom for kos i helgene. Se på diagrammet over. De røde søylene viser basismenyen som du følger hver dag. De orange feltene på toppen av de røde søylene er Helgepakkene – Folkekurens system for kos, som du kan bruke til hva du vil og når du vil.

De fleste velger å spare helgepakkene til helgen, men av og til trenger man dem kanskje på en hverdag. Det kan være et møte eller et vennetreff, eller en dag man er ekstra sulten.

Iblant får vi spørsmålet: Går man virkelig ned i vekt med en så behagelig slankekur? Det korte svaret er Ja! På det første 4-ukers kurset gjerne 3-7 kilo. Menn mer enn kvinner, og de som skal ned mye går mer ned enn de som kun skal ned noen få kilo.

Ta en titt til på eksemplet over. Det er en ganske typisk uke for en som vil ned i vekt: På tirsdag er det en som har bursdag på jobben og det blir servert boller. På fredag er det «Gullrekka» på tv og hyggelig å nyte kvelden med både søtt, salt og litt rødvin. Lørdag har vi gjester og hvitvin serveres til laksen og i tillegg er det dessert. På ukas siste dag har vi fløtegratinerte poteter som tilbehør til middagen.

Alt dette er det rom for selv om du går ned i vekt med Folkekuren. Da er det kanskje ikke så rart at våre deltakere lykkes over tid.

Slik kan du følge Folkekuren:

-> Kurs nær deg: Fra kr. 799,-. Ingen bindingstid!

-> Nettkurs med kursleder: Fra kr. 799,-. Ingen bindingstid!

-> Kjøp vår kursbok med menyer, oppskrifter, kom-i-gang-uke og sjekklister: Kr. 349,-

-> Bli Kursbok Pluss medlem (kursbok, oppskriftsdatabase, opplæringsvideoer og ukentlig motivasjons-webinar): Kr. 548,- for 12 uker.

Populære temaer:

Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (6) Egg (2) Ekstra (3) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (26) Frokost (1) Fugl og egg (13) Grateng (1) Grill (12) Gryte (8) Grønnsaker (5) Helgepakker (2) Kaker (2) Kjøtt (33) Kjøttdeig (9) Kylling (12) Laks og ørret (6) Lam (5) Lunsj (6) Middag (74) Pasta (2) Pizza (2) Pølser (3) Salat (6) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (7) Tex-Mex (4) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (1) Vilt (1) Wok (4)

Total
0
Shares