7 ingredienser + 3 basisvarer:
2 porsjoner:
350 g strimlet biffstrimler av storfe
1/2 pose Blue Dragon Teriyaki wok sauce
30 g rød løk
50 g sukkerter
1 stk vårløk
1 stk stor gulrot
2 fedd hvitløk
2 ts matolje
salt og pepper
75 g kokte eggenudler
Skjær gulrot og vårløk i tynne skiver og rødløken i tynne skiver. Ha olje i en wokpanne og ha i finhakket hvitløk og biffstrimlene. Fres i sterk varme og tilsett grønnsakene. Krydre med salt og pepper, og hell over wok-sausen.
Kok opp eggenudler og bland inn i wok’en.
Tips: Klipp gjerne frisk koriander og litt sesamfrø over før servering.
Populære temaer:
Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (7) Egg (4) Ekstra (4) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (27) Frokost (1) Fugl og egg (17) Grateng (1) Grill (12) Gryte (9) Grønnsaker (5) Helgepakker (5) Kaker (2) Kjøtt (37) Kjøttdeig (9) Kylling (14) Laks og ørret (6) Lam (6) Lunsj (7) Middag (87) Pasta (2) Pizza (6) Pølser (3) Råd og tips (3) Salat (8) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (8) Tex-Mex (7) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (9) Vilt (1) Wok (4)