8 ingredienser:
1 porsjon:
1 tacolefse Small (40 gram)
2,5 ss tacosaus
1 tomat
40 gram lett gulost
50 gram ferdigstekt karbonadedeig m/tacokrydder
1,5 ss Drømmelett
Litt rødløk
Salatmix
Her kan du få brukt opp restene fra taco eller fajitasmiddagen. Dekk en liten tacolefse med tacosaus. Skjær tomat i tynne skiver og legg oppå. Fordel revet ost over og deretter karbomaden. Stek i ovn på 200 grader i 3-5 minutter. Ta ut, legg på salatmix, rødløk i tynne skiver og noen klatter med Drømmelett.
Tips: Vi brukte en blanding av ruccola og finstrimlet Isbergsalat, vi ville nok valgt babyleaf-salat om vi hadde hatt det i kjøleskapet.
Populære temaer:
Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (7) Egg (4) Ekstra (4) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (27) Frokost (1) Fugl og egg (17) Grateng (1) Grill (12) Gryte (9) Grønnsaker (5) Helgepakker (5) Kaker (2) Kjøtt (37) Kjøttdeig (9) Kylling (14) Laks og ørret (6) Lam (6) Lunsj (7) Middag (87) Pasta (2) Pizza (6) Pølser (3) Råd og tips (3) Salat (8) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (8) Tex-Mex (7) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (9) Vilt (1) Wok (4)